(+373 22) 59-31-39,  (+373 79) 59-31-39,  (+373 79) 59-31-40 Chisinau, str. Ion Creanga, 32 Veka - profilul nostru!

Măsurare

Comandarea Inginerului

Comandarea Inginerului

Consultarea tehnică se efectuaează la orice oră, în orice zi lucrătoare a săptămînii.

Consultarea tehnică va este oferită de catre un inginer profesionist. Specialiștii nostri sunt printre cei mai buni din Republica Moldova, participă în mod regulat la cursuri și seminare de dezvoltare profesională. O trăsătură distinctivă a specialiștilor în domeniu este:

  • Consiliere profesională;
  • Date tehnice precise și corecte;
  • Abordarea individuală a fiecărui client.

Despre costul comenzii și termenul de livrare către dumneavoastră veți fi informați de către managerul consultant, prin telefon sau la sediul nostru, după primirea desenului tehnic (proiect) de la consultantul tehnic.

Cum efectuăm dimensionarea pentru un calcul preventiv?

Cum efectuăm dimensionarea pentru un calcul preventiv?

Există diverse opțiuni pentru măsurarea golurilor pentru ferestre. Instalarea ferestrelor în goluri ar trebui să fie efectuată ținând cont de caracteristicile specifice ale ferestrei. Un rol important în dimensionare joacă tipul de casă, tipul de materialele și pereții exteriori ai casei.

În funcție de configurația suprafețelor de montare, de perete, vom vorbi despre cum să înlocuiți o fereastră într-o clădire de apartamente rezidențiale cu golurile pentru montare cu sfert.

Desigur, dimensionarea ferestrei pentru secția de producție este prerogativa specialistului.

Citește câteva sfaturi despre cum se măsoară ferestrele pentru un calcul preliminar al costurilor, astfel încât aceste dimensiuni să fie cît mai aproape de cele ale specialistului tehnic (dimensiunile reale a ferestrei pe care le veți comanda).

Dimensionarea ferestrelor a clădirilor din bloc, casa de cărămidă cu sfert.

Ferestrele se măsoară de pe exterior (fereastra se deschide de la strada). La dimensiunele obținute astfel se adaugă dimensiunea de 10-40 mm – distanta de "suprapunere" a cadrului de fereastră pe sfert (în funcție de caracteristicile specifice a ferestrei (plasa antiinsecte), "suprapunerea" poate varia).

Dimensionarea ușii nu se deosebește fundamental (se ia în calcul pragul) (dacă vă lăsați deschiderea tradițională - în cameră). Ca rezultat, se obține dimensiunea ferestrei (ușii).

Parametri importanți la dimensionare

Parametri importanți la dimensionare

Pentru a calcula costul ferestrei, trebui să vă decideți cu privire la opțiunile pentru viitoarea dvs. ferestreastră, precum și distribuirea bugetului alocat privind achiziționarea ferestrei. Dacă luăm în considerare o opțiune bugetară, opțiunea cea mai potrivită este de a comanda fabricarea ferestrei cu o parte activă (pentru ferestre din doua parti o parte „oarbă”) sau cu o parte activă (pentru fereastră tricuspida) cu două geamuri "oarbe". Dacă doriți una sau mai multe cuspide "oarbe", adică, fixe aveți nevoie pentru a măsura aceaste părți a ferestrei și anunțațile managerului atunci când se calculează dimensiunile.

În funcție de bugetul dvs. puteți de asemenea, să decideți dacă doriți să instalați fereastra însuși sau să încredințați acest proces de profesioniștilor.

În orice caz - țineți minte

În orice caz - țineți minte

Este important să înțelegem ca fereastra să stea timp de mai mulți ani și să funcționeze corespunzător unele elemente, cum ar fi lacrimarul, trebuie comandate împreună cu fereastra, în timp ce altele pot fi comandate mai târziu, când sunt fonduri suficiente.

Când comandați, vă rugăm să informați managerul referitor la componentele ferestrei pentru a calcula dimensiunea glafului si a lacrimarului. Pentru a face acest lucru, se măsoară lățimea pantei din interiorul și din stradă.

Dimensonarea profesionistă a golurilor pentru montare

Dimensonarea profesionistă a golurilor pentru montare

Mai sus a fost reprezentată doar o diagramă foarte simplificată de măsurare. Pentru fabricarea unei ferestre și instalarea ei calitativă toate măsurătorile ar trebui să fie efectuată de către un specialist - consultantul tehnic profesionist.

* Noi oferim acest serviciu! Veți primi sfaturi profesionale cu privire la măsurarea și instalarea ferestrelor din plastic de la expertul.