Accesorii de calitate Winkhaus

Accesorii pentru ferestre PVC Winkhaus sunt fabricate exclusiv din oțel aliat. Datorită acestui aspect, accesoriile pentru ferestre Winkhaus dobândesc culoarea argintie, precum și o protecție excelentă împotriva coroziunii.

Accesorii de calitate Winkhaus pentru ferestre PVC – calitate la un pret bun.

Фурнитура Winkhaus
Winhaus Фурнитура

Avantaje:

  1. Protecția maximă împotriva vânturilor – ajută la evitarea riscului stoarcerii cercevelei, chiar și cu vânturi puternice. Este o garanție suplimentară pentru ferestrele calde.
  2. Microventilație – capacitatea de a deschide fereastra pentru micro-ventilație. Aerul intră în cameră fără a crea o schiță
  3. Sistem de ventilare pas cu pas. În funcție de sezon, când doriți să creșteți fluxul de aer în camera,sau invers, să reduceți – un sistem de ventilare pas cu pas facilitează reglarea debitului de aer. Înclinarea în mai multe etape a MSL OS execută funcția de apropiere a canatului și oferă 5 poziții de înclinare în timpul ventilației.
  4. Reglarea manuală a fixării cercevelei pe cadru. Există o clemă de iarnă și de vară. Proiectat pentru kit standard.
  5. Limitator de prelate – creat pentru a bloca cerceveaua în poziție înclinată. Datorită traseului de oprire nu se va închide cercevea.
  6. Bloc de siguranță pentru copii – un element important al accesoriilor pentru a vă asigura siguranța copilului. Blocajul este situat în partea inferioară a ferestrei. Este blocat cu o cheie, care se recomandă să fie depozitată într-un loc aflat la îndemâna copiilor. Vestul când fereastra este închisă se deschide numai într-o poziție înclinată.
  7. Cârlige suplimentare anti-efracție – amplasate în jurul perimetrului cercevelei în punctele cerute. Creat pentru a oferi o fiabilitate suplimentară ferestrei, fereastra este capabilă să reziste mai mult la încercările de a penetra.

Managerii ai companiei noastre din orașul Chișinău vă pot oferi accesoriile de ferestre actualizate. Chisinau, strada Ion Creanga 32 (Buiucani)

Dacă aveți întrebări, contactați managerii